Er du til god service, og kan du lide at arbejde ude som inde

Servicesjakket er det praktiske team der arbejder ude og inde. Vi samarbejder om opgaver der strækker sig over hele Trollesbro, i skoven på naturlegepladsen Eghjorten, samt pladserne i Gribskov. Vi har faste opgaver på rådhuset og i en ekstern virksomhed.

Klik på billedet for at se en lille video om Servicesjakket.

 

Vil du være en del af Servicesjakket?

  • Vi sørger for at der ser pænt ud på Trollesbro, vi kører varer, fylder op, vasker gulv, sortere affald, hænger billeder op, samler møbler, slår græs, river blade sammen - og rigtig mange andre ting.
  • Nogle af opgaverne er faste, og som går igen hver uge. Andre opgaver afhænger af sæson og behov, samt flyverteams på Hillerød Rådhus og  i ekstern privat virksomhed.
  • Vi flækker brænde, slår græs, og fylder foldere op rundt  om i skoven. Vi holder legeplads, p - pladser og tilsvarende steder pæne til glæde for skovens mange gæster. Sommer tider arbejder vi med træ på et lille savværk og i vores træværksted på Trollesbro, andre gange kører vi til en privat virksomhed , hvor vi rydder op i paller og affaldstræ. 
  • Vi har et samarbejde med Naturstyrelsen og passer naturlegepladsen Eghjorten, samt pladserne i Gribskov. 
    • Skoven og naturen rummer mange spændende oplevelser, og ofte ser vi forskellige dyr. Dagene er sjældent ens herude.

 Vi er et team med et godt kammeratskab. Vi begynder altid dagen på Trollesbo, hvor dagens opgaver gennemgås og vi afrunder dagen i fællesskabet.